vBulletin 3.8.x iTrader 2.0.5 Ticaret Puanlama Sistemi


vBulletin iTrader 2.0.5 Ticaret Puanlama Sistemi

Merhaba,

iTrader sistemi daha çok webmaster ve alış-veriş forumlarında kullanılmaktadır. iTrader yani; ticaret puanı olarak kullanılır. Her ticarette karşılıklı kullanıcılar birbirlerine (-)negatif veya (+)pozitif ticaret puanı verebilmektedirler. Bu saye de o alış-veriş forumunda insanlar kimlerle alış-veriş yapıp yapmayacağına gönül rahatlığı ile karar verebilmektedirler. Tabi ki kurnaz insanlar vardır art niyet ile bu sistemi kullananlar. Farklı üyelikler ile kendilerine (+)pozitif ticaret puanı veripte. Onları tespit etmekte zor değildir. Yani, alış-veriş ve webmaster forumların da kullanılabilecek ideal bir eklentidir.

iTrader sistemi 2.0.5 versiyonu elimde mevcut olup; Türkçe çevirisi yine bana aittir. Aşağıda bulunan linkten XML'i indirip; Diller&Cümleler >> Dil Yükle/Indir bölümünden kullandığınız dil paketinin üzerine yazdırarak Türkçe çevirisini yapabilirsiniz.


Kurulum:

- Zip içerisindeki dosyaları ana dizine gönderin.
- XML'i ürün yöneticisinden içeri alın.
- Türkçe dil paketi XML'sini Dil/Yükle Indir bölümünden kullandığınız dil paketinin üzerine yazdırarak Türkçe çevirisini gerçekleştirebilirsiniz.

NOT: Kurulum da sorun yaşayacağınızı sanmıyorum. Ama yine de yaşayan olursa başlık altından bana bildirebilirler. Yardımcı olacağım.

 iTrader 2.0.5 indir



Türkçe dil dosyası indir